Äntligen! Nu erbjuder vi  ridläger igen under 2022

I sommar kommer vi att arrangera ridläger följande datum:
¤ 13-17/6  FÅTAL PLATSER KVAR
Max 10 platser/ läger


Vi samlas på måndag kl 10.00 för incheckning på gården. Avslutning på fredag kl 14-16 med uppvisning för föräldrar och vänner. Lägret består av 5 dagar och 4 övernattningar med helpension.
Max antal deltagare/ läger är 10 st. Du ska ha ridvana för att delta och ålder uppnådd för att klara dig på egen hand under ridlägret. Det går bra att delta med egen häst eller ha våra hästar under veckan. Egen häst erbjuds egen utebox och hage. Dagarna innehåller massor av lärorika och roliga aktiviteter. Vi kommer att mixa ridlektioner med uteritter, heldagstur, nattritt, hoppning med hästarna, teori, pyssel med hästarna, bad, mm för att du ska få ut så mycket som möjligt av lägret. Vi vill att du samtidigt som att ha det jättemysigt även ska lära dig så mycket som möjligt om islandshästar. Vi vill erbjuda dig att vistas i en hästvänlig miljö, få ta del av våra träningsmetoder och koncept när vi arbetar med hästar och människor. Vi har en fantastisk gård med bästa förutsättningar för utbildning och hästträning med ridbana, ridhus, ovalbana och en härlig natur i Högbo skogen att rida i; mjuka stigar och vägar för tölt och galopp utefter vattendrag, broar, klättring mm.
Helpension med garanterat god mat.  Boende i trevlig miljö i Högbo Vandrarhems stugby Finnfallshagen som har 40 bäddar uppdelat på 5 stugor där vi disponerar alla stugor. Beläget ca 5 min ( 2 km) från gården, nära badplats och Högbo Bruk https://hogbovandrarhem.com/ medtag eget sänglinne och handduk.
Ledare kommer att sova i stugbyn och transport mellan stugorna och gården ordnas av arrangören.
Pris: 6500:-/ deltagare ( samma pris egen häst)

Anmälan genom att maila till slatterne@slatternegard.se och betala in anmälningsavgiften 2500:- för att bekräfta din anmälan. Resterande 4000:- ska vara betalt innan ankomstdag.

Givetvis anpassar vi oss efter rådande covid restriktioner som gäller under tidpunkten för lägret. Endast friska deltagare och endast deltagare som är vaccinerade får delta. Vi har goda möjligheter att hålla avstånd då en stor del av tiden tillbringas ute.

Varmt välkommen med din anmälan!