En riktig Islandshäst lyx-weekend
Vi upprepar succén från Hälsingland!
Nya datum inför 2022:
20-22/5
FÅTAL PLATSER KVAR
16-18/9 Nytt datum!
7-9/10
FULLBOKAD

För dig med både med egen häst eller med våra hästar på gården. Inför 2022 har vi nya spännande hästar till verksamheten! 
Weekends är endast för ridvana deltagare.

En härlig weekend med en kombination av ridlektioner, teori/clinic och uteritt med fantastiska naturupplevelser, god mat och att få umgås med likasinnade hästtokiga människor! Toppinstruktörer med hög kompetens och erfarenhet som brinner för att dela med sig av sin kunskap. Vi vill erbjuda en härlig gårdsmiljö med fantastisk natur inpå knuten, optimala träningsmöjligheter med ridbana, ridhus, ovalbana mm. Här får du möjlighet i hästvänlig miljö ta del av våra träningsmetoder och koncept.

 
Ankomst fredag em/ kväll där vi bjuder på något gott att äta och dricka. Vi inleder helgen med att presentera oss för varandra, lära känna varandra och går igenom upplägget inför helgen.
Boende i Högbo Vandrarhems stugby Finnfallshagen som består av enkla stugor med 40 sängplatser fördelat på 5 stugor, toaletter vid stugorna, badplats, dusch och bastu på Högbo Bruk. Medtag egna lakan och handduk. Stugbyn ligger ca 5 min ( 2 km ) från gården och transport kan ordnas av oss.

Frukost lördag och söndag, 2 luncher och fika under dagarna. Lördag kväll blir en mysig kväll med möjlighet till avkoppling med bastu och därefter  restaurangbesök alternativt en härlig 2-rättersmiddag på gården eller i stugbyn. Egen dryck får medtagas.

Lördag:  2 ridlektioner två och två med individuellt upplagda övningar för varje ekipage. Teori. Yoga med avslappning.

Söndag rider vi ut i den härliga Högboskogen, en lyx-halvdagstur med lunch i skogen över öppen eld.
Dagen avrundas framåt eftermiddagen med en clinic med ett utvalt tema och därefter knyter vi ihop  helgens upplevelser med möjlighet till frågestund under avslutningsfikat.

Pris: 4500:-/ p Helpension och tillgång till häst
För dig med egen häst, uppstallning för hästen ingår i utebox och gästhage. ( samma pris)


Anmälan är bindande och görs per mail. Anmälan är bekräftad när anmälningasvgift på 2000:- satts in på BG/swish. Resterande 2500:- ska vara insatt innan ankomstdag.

Nu finns det möjlighet för dig att sätta ihop ett paket efter egna önskemål med ridlektioner och härliga uteritter. Möjlighet att sätt ihop en egen grupp. Grupper kan komma med egna önskemål om datum min 4p max 10 p. Flera olika boende alternativ finns i närheten.
 Välkommen med din offert förfrågan!

VARMT VÄLKOMMEN!