Turridning Islandshäst  enskilda och grupper!
Här på gården kan vi ta emot turridning till Islandshäst med exklusiv ridning för vana ryttare!

Välkommen till oss och få en fantastisk upplevelse på hästryggen. Vi rider ut med max 8 p med god ridvana efter förbokning  (ej ovana/nybörjare) Våra hästar är känsliga, villiga och välskolade med rena gångarter. Vi erbjuder fina ridvägar i vacker  natur på mjuka skogsstigar och utmed vattendrag. Tempot anpassas efter deltagarnas önskemål och erfarenhet. Vi erbjuder en helhetupplevelse, här får du vara med och göra iordning din häst och pyssla och verkligen lära känna Islandshästen.
Hjälm finns att låna.
Oömma kläder efter väder rekommenderas.

Max vikt 80 kg!


"Prova på tur"
En härlig sväng i skogen som är lämplig för vana ryttare  som vill uppleva islandshästens trevliga temperament, prova på tölt  och njuta av skog och natur. Arrangemanget tar ca två timmar med effektiv rid tid på ca en timme. Efter ridturen bjuder vi på fika och after-ride.
Pris: 600: -/p inkl fika 

 

Lyxturen
Tre timmars aktivitet med upplägg efter gruppens önskemål. En lite längre ridtur med mer och lite tuffare ridning avseende tempo och terräng. Effektiv rid tid ca två timmar. Turen är lämplig för dig med mycket god tidigare ridvana och som kan galoppera. Vi gör ett stopp ute i skogen då vi bjuder på ett glas mousserande/ cider och sedan rider vi vidare. Efter turen bjuds på kaffe och smörgås samt fikabröd. Ett häftigt äventyr och upplevelser i härlig natur och skogen väntar!

Pris: 850: -/p inkl dryck och after-ride

Större grupper över 8 p
Här erbjuder vi en trevlig och populär aktivitet i skogen där halva gruppen rider prova på turen ( ca 1 timme) och halva gruppen åker 4 hjuling och vagn till en fikaplats i skogen. Där möts grupperna och vi fikar/ grillar korv över  öppen eld. Efter fikat/ maten byter grupperna med varandra så att det gänget som red åker 4 hjuling och vagn och vv. 
Tidsåtgång ca 3-4 timmar. 
Pris 600:-/ p inkl fika och korvgrillning

 

Bokning

Tel: 070-2077375 sms till Maria alt på mail

slatterne@slatternegard.se

VÅRA BOKNINGSREGLER
Vänligen observera att alla bokningar och anmälningar är bindande. Det innebär att du kan endast avboka mot uppvisande av läkar eller veterinärintyg. Alt att du ordnar egen ersättare.

För dig med ingen/mindre ridvana rekommenderar vi:
Maria Ignerus Islandshästarar som håller till hos Jamila Bergs Islandshästar.
För mer info kontakta Maria
tel nr: 073/6635268
www.mariaignerus.se

 

 

 

Viktor och Johanna på hästarna Air Geir och Kvartett.
Viktor och Johanna på hästarna Air Geir och Kvartett.
Turridning under hösten.
Turridning under hösten.
Våran extra turledare Khalifa!