2015-05-10
Förra helgen var vi på en liten turné till Hälsingland/Västernorrland. Kristofer Berg fixade med älgpass i hembyn Älvsund och jag och mina "tjejer" Hetja och Dalros tog en tur till Krafturs KM. Där var det så kul att träffa alla människor som jag inte sett på länge sedan vi flyttade söderut. Fina resultat där Hetja vann V5 på 6.92 och T8 på 6.67. Detta var hennes tredje tävling i livet och nu hoppas vi på att det kommer lite mer styrka och tempon under vintern så att vi kan ut på banorna till våren igen. Mycket nöjd även med nyimporterade Dalros som fint följer sin kurva. Jätteglad för det finaste av alla priser Feather Prize, tack alla! Kraftur har en av Sveriges finaste anläggningar, toppen banor och stallar. Mycket trevligt arrangerat!
Tack för allt, vi kommer gärna tillbaka! Foto: Kraftur Islandshästförening

2015-07-20
Vi har haft en veckas ridläger med ungdomar från Boden till Göteborg och i åldrarna 10-15 år. Alla har varit superduktiga och vi har haft ett späckat program med härliga uteritter och ridlektioner, hästagility, hoppning, tipsrunda barbacka till häst och föreläsningar. Tack alla härliga ungdomar för en fantastisk vecka! Och tack alla hästar, ni är också fantastiska!

2015-06-28
Välkomna våra nya tjejer från Island!

Dalros frá Midgerdi f 2006
e: Leiknir frá Vakursstödum
och
Dögun frá Dallandi 2009
e: Seidur frá Flugumyri

2015-06-01
Välkommen till världen!
Vi har i sommar fått tillökning av två fantastiska föl!
Islandshästen Olympia fick den 17/5 ett vackert hingstföl vid namn  Aron från Slätterne, e: IIlingur
Vår vackra travhäst Quantum Verity fick  sitt första föl den 27/5 tjejen och som ska heta S.G. Fallahjah. Hon är efter legenden Maharajah! Verity är precis den mamma som vi tänkte oss, lugn och klok.
 

2015-05-31

Arvakur och Kristofer är med på clinic och visar hur det ska se ut!  Arvakur som den stjärna han är njuter av all uppmärksamhet och här är hästen som älskar att visa upp sig.

2015-05-25
Grattis Johanna och Karin Åberg som köpt  fina femgångshingsten Rúnar!