Askur frá Enni

Välkommen till Slätterne Gård 2022 och Askur fra Enni! 
IS2014158455 med 8,70 rid, 8,50 totalt utan pass!
Ny hingst som betäcker sin första säsong i Sverige! Vill du avla topphästar eller fantastiska ridhästar, här är hingsten med stort H och passa på att vara med från början! 
e: Loki fra Selfossi, 1 klass för avkommor, grym bedömning och meriter 9,5 tölt, trav, spirit och helhetsintryck. Loki har bla lämnat en halvbror till Askur bla Nils-Christian Larsen fantastiska hingst  Fenrir fra Fet med 8,98 tot utan pass!  
Det är jätteviktigt att stoet har meriter och vi kan stolt presentera Askurs mamma:
u: Sending fra Enni, sto med Hederspremie för avkommor! 9 för tölt, spirit och helhetsintryck!
Sending har 11 visade avkommor varav 8 i 1 klass ( 3 är ännu för unga!) Flera avkommor med tävlings meriter bla Björk fra Enni och Sproti fra Enni mfl mfl……
Askur är en kolsvart ståtlig hingst på 1,48 cm i mkh och med världens finaste temperament! Askur har själv en toppenbedömning med 9 för tölt, och helhetsintryck samt 8,5 för trav, galopp, ridbarhet, skritt och sakta galopp. Vid den senaste BLUP poängen ligger Askur i topp i Sverige för både tölt och helhetsintryck! Mycket vikltiga faktorer i aveln!
I Askurs stam finns en gedigen avel för goda hästar som presterar både i sport och på Avelsbedömningar. Vi tror att Askur kommer att kunna tillföra mycket till svensk avel.
Varmt välkommen med ditt sto till vår Askur välkommen att diskutera och ställa frågor om ditt sto passar till Askur! Vi ser fram emot att höra ifrån dig!
Endast handbetäckning ch ett mycket fair price:
Pris: 
Språng 5000:- ( + moms)
45 dygns avgift 5000:-( + moms) 
Dygnsavgift bete 100:- / dygn inkl moms
Uppstallning 150:-/ dygn inkl moms
Bokning med begränsat antal platser:
Mail till slatterne@slatternegard.se
Tel Maria 070-2077375