En riktig Islandshäst lyx-weekend
Vi upprepar succén från Hälsingland!
7-9/8
11-13/9
25-27/9
FULLBOKAD

 
Ta med egen häst eller boka en av våra fina islandshästar!
Ankomst fredag kväll- söndag Helpension de lux! En härlig weekend med en kombination av ridlektioner, teori/clinic och uteritt med fantastiska naturupplevelser, god mat och att få umgås med likasinnade hästtokiga människor! Toppinstruktörer med hög kompetens och erfarenhet som brinner för att dela med sig av sin kunskap.
Ankomst fredag em/ kväll till välkomst fika; lyxsmörgås och något gott att dricka. Vi inleder helgen med att presentera oss för varandra, lära känna varandra och går igenom upplägget inför helgen.
Boende i enkel- eller tvåbäddsrum, lakan och handduk ingår.
Frukost lördag och söndag, 2 luncher och fika under dagarna. Lördag kväll blir en mysig kväll med möjlighet till avkoppling framför brasan eller spakväll med bad och bastu och därefter restaurangbesök.
Vissa helger har vi vinprovning och möjlighet till att boka massage ( se tillägg angivna datum) Egen dryck får medtagas.
Lördag:  2 ridlektioner två och två med individuellt upplagda övningar för varje ekipage.
Söndag rider vi ut i den härliga Högboskogen, en lyx-halvdagstur med lunch i skogen över öppen eld.
Söndagen avrundas framåt eftermiddagen med en clinic med ett utvalt tema och vi knyter ihop  helgens upplevelser med möjlighet till frågestund.

Pris: 3.500:-/ p Helpension
Med egen häst: 3.000:-/ ekipage helpension för dig och din häst, uppstallning för hästen ingår i utebox och gästhage.
Max antal 10 p
Anmälan är bindande och görs per mail. Anmälan är bekräftad när anmälningasvgift på 1500:- satts in på BG/swish.

Nu finns det möjlighet för dig att sätta ihop ett paket efter egna önskemål med ridlektioner och härliga uteritter. Möjlighet att sätt ihop en egen grupp. Boka boende på vårt mysiga B&B via Booking.com. Välkommen med din offert förfrågan!

VARMT VÄLKOMMEN!