Utbildning

Utbildning av häst och ryttare ligger oss alltid varmt om hjärtat!

Vi tar emot både hästar och ryttare på alla nivåer och har över 25 års erfarenhet av att utbilda ekipage från nybörjare till elitnivå.

Instruktör Maria Berg

  •  Erbjuder privatlektioner pris 600:-/p 60 min lektion med egen häst. Ridhus/ bana ingår.
  • Två personer 500:-/p 60 min lektion. Ridhus/bana ingår.
  • Privatlektioner med hyrd häst 100:-/ häst enligt ovan.

Ridkurs för Annie Ivarsdottir 23-26/8
Först till kvarn.......
Annie Ivarsdottir kommer att göra sin praktik från Holar här på gården den 23-26 augusti. Det finns möjlighet till olika upplägg mycket förmånligt då vi går in och sponsrar kursen med ridhus etc. så kursen blir till självkostnadspris!
De första 4 som anmäler sig får ett paketpris på 7 ridlektioner och tre teorilektioner för 1000:- under de fyra dagarna. Delar av ridpassen kan komma att filmas i handledningssyfte.
Dagkurs 25/8 2 ridpass och 1 teoripass 500:-
Dagkurs 26/8 2 ridpass och 1 teoripass 500:-
Helgkurs 1000:-
Fika och ridhus/ ridbana ingår. 
Lunch, uppstallning och ev övernattning tillkommer.
Så här beskriver Annie sig själv:
Jag började väldigt ung med hästar och alltid spenderat mycket av min tid i stallet.
Under min skoltid sommarjobbade jag med hästar och efter att jag gått ut gymnasiet började jag att arbeta med hästar på heltid. Jag har bland annat jobbat på gården Margrétarhof på Island, jobbat sälvständigt med träning och ridinstruktion hemma på vår gård i Dalarna och på Stald Gavnholt i Danmark. Efter det började jag på Högskolan på Hólar där jag går andra året i kandidatprogramet Ridning och Ridinstruktion. Senaste sommaren jobbade jag hos Jakob Svavar Sigurðsson på Fákshólar på södra Island och är just nu på praktik hos Daniel Jónsson i Hafnarfjörður.
Som ungdomsryttare tävlade jag mycket och har bland annat tagit många guldmedaljer på SM i femgång, stilpass, 250 meter pass, speedpass och femgångskombination. Jag har även tagit 2 guld på Nordiska mästerskapen i passgrenar och 2 guld på Världsmästerskapen även där i passgrenar.
Förutom den erfarenhet jag fått av att instruera under min utbildning på Hólar så har jag även tidigare haft hand om några grupper på ridskola under ett halvår när jag jobbade i Sverige och har även haft flertalet kurser.
Anmälan på mail till slatterne@slatternegard.se
Frågor? Maria Berg tel 070-2077375
Välkomna till Slätterne Gård och Annie!

Precis efter Johannas uttagning på Nordiska 2008. En mycket lycklig bild.
Detta bildgalleri kräver att du har javascript aktiverat och Flash installerat.