Säljes eller bytes mot ridhäst
Mycket lovande unghingst som framtida tävlingshäst!
Demantur från Leijongården SE2016170953 är en unghingst som rör sig mycket lovande. Han är 5 g och visar alla gångarter med mycket spänst, aktion och tempo. Han har bra prestationsstam bakom sig i flera led på tävlingsbanorna. Han kan påbörja sin träning nästa höst. Är mycket trevlig i all hantering och uppvuxen i flock.
e: Kyndill frá Lytingsstödum ee: Tigull frá Gygjarholi u: Ronja från Ödesdal ue: Hrannar von Svad-Kol-Kir
5till någon som satsar på att ta fram honom som tävlingshäst. Jag kan tänka mig ett inbyte mot en ridhäst, kanske någon som vill ha ny utmaning att utvecklas tillsammans med och ett fint ämne att satsa på och ta fram själv. Han kan också säljas kastrerad. Priside: 50.000 inkl moms

Trevlig, pigg och rolig ridhäst!
Lif från Skälltjärn f-2014 är ett fint svenskfött sto med mycket man och svans!
Hon är femgångare med lätt för alla gångarter. Hon är ganska liten och fint byggd och passar en mindre ryttare. Mycket söt! En känslig häst med mycket power men som är trevlig och passar alla ryttare vuxna som barn med tidigare ridvana. Hon är väl grundriden och är med på gårdens aktiviteter som ridläger, hoppning, barbacka ridning, har träningstävlat på ovalbana och hunnit med ganska mycket för sin ålder. Hon säljs till någon som vill fortsätta träna och förvalta denna trevliga och härliga tjej! Fina och trevliga gångarter och kommer att passa bra till kurser, skogsturer och klubbtävlingar.
Pris: 50.000 inkl moms i dagsläget ( höjs med mer träning)

Lovande sto på Island säljes/bytes

Dögun frá Glæsibæ 2 f-14
e:Stuðlar frá Húsavík (8.02)( exporterad till Schweiz)
ee:Draumur frá Lönguhlíð
eee:Aron frá Strandarhöfði
u:Dalrós frá Miðgerði
ue:Leiknir frá Vakurstöðum
Blup 111
Lovande ungsto med spännande stam! 
Rödblack, medelstor. Bra exteriör.
Dögun står och är inriden på Island ( Selfoss) 
Hon visar mycket flotta gångarter under sig själv och med ryttare.
Mamman Dalros är ett fantastiskt 4-g sto med enorma gångarter! Hon har i Sverige tävlats framgångsrikt av juniorryttare Linnea och har bla ett SM silver!
(se film på Dalros- länk) 
https://www.youtube.com/watch?v=zpcYuMf-kds
Bra chans för dig som ev vill ha ett kommande toppsto alt ha kvar och avla på Island?
Ta hem dräktig?
Pris stående på Island. 55.000.- Eller bytes mot häst i Sverige. 
Kom med förslag.
 

Fantastiskt erbjudande! SÅLDA
Två mycket lovande Toppur avkommor till salu med toppstam! Mycket sällsynt att det finns avkommor till salu efter Toppur som haft stora framgångar i aveln på Island och på tävlingsbanorna i Sverige! Uppfödda i flock.

1. Svart skäck unghingst f-17 Aegir från Slätterne e: Toppur u:1 klass sto Dögun frá Dallandi ue:Seidur frá Flugumyri uu: Gumi frá Dallandis mamma!
Toppenlynne, 5 g med bra rörelser. Hingstämne!
Priside: 60.000 inkl moms

2. Gulsvart sto f- 18 Garun från Slätterne. Stor, härlig och välrest 4g med mycket tempon! Trevligt temperament. Kan hämtas i november.
e: Toppur u: Ronja från Rälta ( stort flott 4-g sto som tyvärr skadade sig innan visning) ue: Faldur frá Sydri-Grof uu: Kella från Skräddarns 1 klass ( som repr Sverige i avel på VM) Priside; 50.000 inkl moms

Bild bredvid på Toppuravkomma u Brenna 1 klass ( ej till salu) med Emma
Kontakta Maria Berg tel 070-2077375 mail slatterne@slatternegard.se