Turridning till Islandshäst

Välkommen till oss och få en fantastisk upplevelse på hästryggen. Vi rider ut med enskilda och grupper efter förbokning. Vi sätter gärna ihop ett arrangemang efter dina önskemål. Våra hästar är säkra och välskolade med rena gångarter. Vi erbjuder fina ridvägar i vacker och natur på mjuka skogsstigar och utmed vattendrag. Tempot anpassas efter deltagarnas önskemål och erfarenhet. Deltagarna behöver inte vara rid vana men man ska vara van att röra sig och ha en någorlunda kroppsuppfattning och balans. Vi anpassar turen och tempot efter deltagarna och vi har hästar som passar alla nivåer.

 

Hjälm finns att låna. Oömma kläder efter väder rekommenderas.

Max vikt 90 kg!
För max antal personer kolla med oss hur det ser ut i dagsläget.

 
ÖPPET ÅRET RUNT -  VARJE ÅRSTID HAR SIN CHARM!


" Prova på tur "
En härlig sväng i skogen som är lämplig för ovana ryttare som vill uppleva islandshästens trevliga temperament och njuta av skog och natur. Arrangemanget tar ca två timmar med effektiv rid tid på ca en timme. Efter ridturen bjuder vi på fika.
Pris: 500: -/p

 

Halvdagstur
Tre timmars aktivitet med upplägg efter gruppens önskemål. En lite längre ridtur med mer och lite tuffare ridning avseende tempo och terräng. Effektiv rid tid ca två timmar. Efter turen bjuds på kaffe och smörgås alt fikar vi i skogen. Ett häftigt äventyr och upplevelser i härlig natur och skogen väntar!

Pris: 700: -/p inkl. fika

 

 

Bokning

Tel: 070-2077375 Maria alt

slatterne@slatternegard.se

Vänligen observera att alla bokningar och anmälningar är bindande. Det innebär att du kan endast avboka mot uppvisande av läkar eller veterinärintyg.