Turridning till Islandshäst

Välkommen till oss och få en fantastisk upplevelse på hästryggen. Vi rider ut med enskilda och grupper efter förbokning. Vi sätter gärna ihop ett arrangemang efter dina önskemål. Våra hästar är säkra och välskolade med rena gångarter. Vi erbjuder fina ridvägar i vacker och natur på mjuka skogsstigar och utmed vattendrag. Tempot anpassas efter deltagarnas önskemål och erfarenhet. Deltagarna behöver inte vara rid vana men man ska vara van att röra sig och ha en någorlunda kroppsuppfattning och balans. Vi anpassar turen och tempot efter deltagarna och vi har hästar som passar alla nivåer.

 

Hjälm finns att låna. Oömma kläder efter väder rekommenderas.

Max vikt 90 kg!
För max antal personer kolla med oss hur det ser ut i dagsläget.

 
ÖPPET ÅRET RUNT -  VARJE ÅRSTID HAR SIN CHARM!


"Prova på tur "
En härlig sväng i skogen som är lämplig för ovana/vana ryttare som vill uppleva islandshästens trevliga temperament och njuta av skog och natur. Arrangemanget tar ca två timmar med effektiv rid tid på ca en timme. Efter ridturen bjuder vi på fika.
Pris: 500: -/p inkl fika

 

Halvdagstur
Tre timmars aktivitet med upplägg efter gruppens önskemål. En lite längre ridtur med mer och lite tuffare ridning avseende tempo och terräng. Effektiv rid tid ca två timmar. Efter turen bjuds på kaffe och smörgås alt fikar vi i skogen. Ett häftigt äventyr och upplevelser i härlig natur och skogen väntar!

Pris: 700: -/p inkl. fika

Tilläggspaket - Spapaketet Heitta Pottur
Vill du krypa ner i ett varmt bubbelspa efter din ridtur? Som man på Island kallar för Heitta Pottur, eller bada bastu och bubbla?
Efter din ridtur finns det möjlighet att lägga till ett spapaket med tillgång till spabad, bastu, handduk, badrock och tofflor. Vi bjuder på ett glas cider! Stanna så länge du vill!
Pris: 250:-/p

ERBJUDANDE! Present och julklappstips!
Glöggritt och Julritt till Islandshäst december 2018
Nu börjar det bli dags att förbereda inför december månads härliga och mysiga glögg ritter! Vi kör detta erbjudande ända fram till trettonhelgen! Perfekt för kompisgänget, familjen och arbetsgruppen!
Erbjudandet gäller från 30/11 2018 -13/1  2019
* Glöggritt:
En härlig sväng i skogen som är lämplig för ovana/vana ryttare som vill uppleva islandshästens trevliga temperament och njuta av skog och natur. Arrangemanget tar ca två timmar med effektiv rid tid på ca en timme. Efter ridturen bjuder vi på glögg lussebulle och pepparkakor. i vårt stallcafé. För grupper som önskar går det utmärkt att lägga till spapaketet och basta/ bubbla i vårt härliga spabad och efter ridturen. ( se ovan)
Pris: 500: -/p

* Julritt: Ett alternativ till Julbord!
En härlig sväng i skogen som är lämplig för ovana/vana ryttare som vill uppleva islandshästens trevliga temperament och njuta av skog och natur. Arrangemanget tar ca tre timmar med effektiv rid tid på drygt en timme. Vid ankomst till gården serveras glögg och pepparkakor och efter ridturen bjuds gästerna in i vårt mysiga B&B där vi serverar rykande het risgrynsgröt med skinksmörgåsar, kaffe och kakor mm. Passa på att njuta av värmen vid vedspisen i köket eller vid den sprakande braskaminen i vardagsrummet . För grupper som önskar går det utmärkt att lägga till spapaketet och basta/ bubbla i vårt härliga spabad och efter ridturen. ( se ovan)
Pris 750:-/p

 

 Bokning

Tel: 070-2077375 Maria alt

slatterne@slatternegard.se

Vänligen observera att alla bokningar och anmälningar är bindande. Det innebär att du kan endast avboka mot uppvisande av läkar eller veterinärintyg.