Turridning till Islandshäst

Välkommen till oss och få en fantastisk upplevelse på hästryggen. Vi rider ut med enskilda och grupper efter förbokning. Vi sätter gärna ihop ett arrangemang efter dina önskemål. Våra hästar är säkra och välskolade med rena gångarter. Vi erbjuder fina ridvägar i vacker  natur på mjuka skogsstigar och utmed vattendrag. Tempot anpassas efter deltagarnas önskemål och erfarenhet. Deltagarna behöver inte vara rid vana men man ska vara van att röra sig och ha en någorlunda kroppsuppfattning och balans. Vi anpassar turen och tempot efter deltagarna och vi har hästar som passar alla nivåer.

 

Hjälm finns att låna. Oömma kläder efter väder rekommenderas.

Max vikt 90 kg!
För max antal personer kolla med oss hur det ser ut i dagsläget.

 
ÖPPET ÅRET RUNT -  VARJE ÅRS TID HAR SIN CHARM!


13/12 Glöggritt med jullunch kl 10.00-14.00
En längre ridtur med härliga tölt och galoppsträckor där vi stannar för glöggpaus ute i skogen och sedan rider hemåt för att njuta av en god jullunch och mysa framför brasan och snackar häst!
Pris 950:-/p
Max 10 platser
Bokas på mail slatterne@slatternegard.se


"Prova på tur"
En härlig sväng i skogen som är lämplig för ovana/vana ryttare som vill uppleva islandshästens trevliga temperament, prova på tölt  och njuta av skog och natur. Arrangemanget tar ca två timmar med effektiv rid tid på ca en timme. Efter ridturen bjuder vi på fika.
Pris: 500: -/p inkl fika

 

Lyxturen
Tre timmars aktivitet med upplägg efter gruppens önskemål. En lite längre ridtur med mer och lite tuffare ridning avseende tempo och terräng. Effektiv rid tid ca två timmar. Turen är lämplig för dig med tidigare ridvana och som kan galoppera.  Vi gör ett stopp ute i skogen då vi bjuder på ett glas mousserande/ cider och sedan rider vidare. Efter turen bjuds på kaffe och smörgås samt fikabröd. Ett häftigt äventyr och upplevelser i härlig natur och skogen väntar!

Pris: 800: -/p inkl dryck och after-ride

 

Bokning

Tel: 070-2077375 Maria alt

slatterne@slatternegard.se

VÅRA BOKNINGSREGLER
Vänligen observera att alla bokningar och anmälningar är bindande. Det innebär att du kan endast avboka mot uppvisande av läkar eller veterinärintyg. Alt att du ordnar egen ersättare.

 

 

 

Viktor och Johanna på hästarna Air Geir och Kvartett.
Viktor och Johanna på hästarna Air Geir och Kvartett.
Turridning under hösten.
Turridning under hösten.
Våran extra turledare Khalifa!