Turridning Islandshäst alla nivåer enskilda och och grupper!
En del av vår rid/turridningsverksamhet har flyttats till Gävle, till Maria Ignerus Islandshästarar som håller till hos Jamila Bergs Islandshästar.
För mer info kontakta Maria
tel nr: 073/6635268
www.mariaignerus.se

Här på gården kan vi ta emot turridning till Islandshäst med exklusiv ridning för vana ryttare!

Välkommen till oss och få en fantastisk upplevelse på hästryggen. Vi rider ut med max 2-4 p med god ridvana efter förbokning  (ej ovana/nybörjare) Våra hästar är känsliga, villiga och välskolade med rena gångarter. Vi erbjuder fina ridvägar i vacker  natur på mjuka skogsstigar och utmed vattendrag. Tempot anpassas efter deltagarnas önskemål och erfarenhet. Vi erbjuder en helhetupplevelse, här får du vara med och göra iordning din häst och pyssla och verkligen lära känna Islandshästen.
Hjälm finns att låna.
Oömma kläder efter väder rekommenderas.

Max vikt 80 kg!


"Prova på tur"
En härlig sväng i skogen som är lämplig för vana ryttare  som vill uppleva islandshästens trevliga temperament, prova på tölt  och njuta av skog och natur. Arrangemanget tar ca två timmar med effektiv rid tid på ca en timme. Efter ridturen bjuder vi på fika.
Pris: 600: -/p inkl fika och after-ride

 

Lyxturen
Tre timmars aktivitet med upplägg efter gruppens önskemål. En lite längre ridtur med mer och lite tuffare ridning avseende tempo och terräng. Effektiv rid tid ca två timmar. Turen är lämplig för dig med mycket god tidigare ridvana och som kan galoppera.  Vi gör ett stopp ute i skogen då vi bjuder på ett glas mousserande/ cider och sedan rider vidare. Efter turen bjuds på kaffe och smörgås samt fikabröd. Ett häftigt äventyr och upplevelser i härlig natur och skogen väntar!

Pris: 850: -/p inkl dryck och after-ride

 

Bokning

Tel: 070-2077375 Maria alt

slatterne@slatternegard.se

VÅRA BOKNINGSREGLER
Vänligen observera att alla bokningar och anmälningar är bindande. Det innebär att du kan endast avboka mot uppvisande av läkar eller veterinärintyg. Alt att du ordnar egen ersättare.

 

 

 

Viktor och Johanna på hästarna Air Geir och Kvartett.
Viktor och Johanna på hästarna Air Geir och Kvartett.
Turridning under hösten.
Turridning under hösten.
Våran extra turledare Khalifa!